Ena-Forto  praktijk voor transformatie en groei 


Video coaching


Een klacht is een gevolg van een niet goed functionerend proces uit het verleden.

 

Ik kijk dus naar het totaalplaatje. Van geboorte tot het huidige moment. Ja, daar maak ik dan even tijd voor. We zijn dan ook niet na vijf minuten alweer klaar.

We zullen een uur tot anderhalf uur bezig zijn.

LET OP!!!

We hebben contact via Skype, Zoom of Webex. Check van tevoren even of je geluid en camera het doen. 

We maken een afspraak voor de betreffende datum en tijd en na betaling zal de sessie plaats vinden. Je krijgt dan een bericht terug met de datum en tijd en een linkje wanneer ik je digitaal kan ontvangen. 

  • Laat mij, via je camera, je vingers zien en ontdek hoe je aan de vingers kan zien waar je klacht vandaan komt.
  • Vertel mij je levensverhaal en kijk eens naar je vingers en ontdek waardoor je lichamelijke klachten hebt gekregen. 

 

Want hoe jij in je leven staat heeft veel te maken met de klachten die je hebt, ondanks dat het in eerste instantie niet logisch is om daaraan te denken.

De meeste oorzaken van de huidige klachten hebben te maken met in je onderbewuste vastzittende herinneringen uit je verleden.

Heb je dus klachten en is er tot op heden geen oplossing gevonden om van die klachten af te komen, vraag dan een videosessie aan. Met beeld en geluid bespreken we hoe ik via die vingers en een paar vragen jouw situatie kan veranderen. 

Je zult zien dat je vingers veranderen als de klacht over is. 

Ziekte, lichamelijk ongemak of pijntjes zijn eigenlijk aanwijzingen van het lichaam dat het brein overuren heeft gemaakt en energie te kort had om jou te beschermen. Diegene die jouw klachten echt kan oplossen ben jijzelf. Niemand voelt wat jij voelt en er zijn zoveel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Copyright 2021 / Disclaimer en Algemene Voorwaarden /  Privacy

 
 
 
 
E-mailen
LinkedIn